Dienoraštis

Šalio banguotais kraštais vėlimas

2140

Bandysiu parodyti, kaip veliami šalikėliai banguotais krašteliais. Pasiruošiame darbo vietą. Geriau pradekite nuo nedidukės apykaklės, tada ant stalo tikrai rasite jai vietos. Mano stalas maždaug 110..  Daugiau..

Burbuliuko vėlimas šlapiu būdu

1210

Reikės: vilnos, žirklių, storo siūlo, muilo. Atsikerpame vilnos ir siūlo. Vilną perrišame siūlu, kaip parodyta nuotraukoje. Vilną išpešiojame ir suformuojame kamuoliuką. P..  Daugiau..

Žaisliuko vėlimas: dama

1030

Jums reikės: Vilnos, Vėlimo adatelių ir kempinės, Vielos, Valo, Klijų, Žirklių, Karoliukų žmogučiui papuošti, Siūlų, Adatos, Kt. ...taigi pradedame gaminti suknelytę. Paimame vilnos, vėlimo adatėle..  Daugiau..

Žaisliuko vėlimas badant: katinukas

1630

Mums reikės: įvairių spalvų vilnos,velimo adatų,kempinėlės,juodų siūlų,adatos,žirklių ir poros karoliukų akims. Imame vilnos gabalėlį ir formuojame adatos pagalba plokščią katinėlio galvą. ..  Daugiau..

Biseris: kaip suverti gėlytę?

1520

Jums rekės: žirklių (vielutei atsikirpti), karoliukų, vielos. Pasirinkite norimos spalvos karoliukus ir darykite, kaip parodyta. Pirmiausia imame vieną spalvą ir suveriame 15 (galima ir daugiau arb..  Daugiau..

Gėlės vėlimas

2240

Reikalingos medžiagos: įvairių spalvų vilna, šiltas vanduo, muilas, bambukinis kilimėlis vėlimui, tiulis. Išdėliojame vieną ar kelis vilnos sluoksnius taip, kad jie sudarytų skritulio for..  Daugiau..

Kas yra veltinis?

310

Kas yra veltinis? Veltinis yra 100% vilna, kuri yra suvelta iki tokio lygio, jog įgautų vėlinio savybių, t. y. ją karpant kraštai neturi atspurti. Ar aš galiu pats suvelti veltinį? Taip, J..  Daugiau..