Dienoraštis

"Skylėtos" žvakės gamyba

1430

"Skylėtos" žvakės gamyba Mums prireiks: 1.Dviejų puodų skirtingų dydžių(pageidautina tik tam skirtų,nes parafinas labai sunkiai atsiplauna).Galima naudoti ir seną kavinuką. 2.Žvakių lydymui(papra..  Daugiau..

Muilo gamyba

3100

Muilo gamyba Mums prireiks: 1. Dviejų puodų skirtingų dydžių 2. 100 g muilo (be priemaišų,paprastas baltas muilas,gali būti vaikiškas) 3. Stiklinės karšto vandens 4. 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 5. Pr..  Daugiau..

Lėlės iš modelino gamyba 2

1310

LĖLĖS IŠ MODELINO GAMYBA 2 Priemonės: akriliniai dažai, teptukai, matinis akrilinis lakas, siūlai, klijai, vilna. Na štai ir antra pamokėlė Kai lėlytė išdžiūsta, ją galime pradėti dažyti. Aš dažau..  Daugiau..

Lėlės iš modelino gamyba 1

2540

Lėlės iš modelino gamyba Priemonės: ore stingstantis modelinas, vielutė, replės, kepimo folija, popierinė lipni juosta, teptukas, vanduo. Pirmiausia iš vielos pasidarome karkasėlį, kaip žmogaus fi..  Daugiau..

Tapkiukų mezgimas

1730

Megzti tapkiukai "Zefyriukai" Tai populiarūs interneto platybėse tapkiukai, su smulkiais mano pakeitimais (pakeistas padukas) Siūlai: pusvilnė 100g/250m sutrumpinimai: a. - akis g.a.- gera akis..  Daugiau..

Žolynais dekoruota Joninių žvakė

1500

Žolynais dekoruota Joninių žvakė Sveiki, sugalvojau pasigaminti Joninių žvakę. Man šis procesas taip patiko, kad nutariau savo patirtimi pasidalinti ir su Jumis. Ši idėja nėra nauja, tokiu būdu de..  Daugiau..

Vertų auskarų gamyba "lankeliai"

810

Auskarai "lankeliai" 1. Jums reikės: 1-Karoliukų; 2-Intarpų; 3-Troselio arba valo (storis ir spalva gali būt įvairūs); 4-Auskarų kabliukų; 5-Spaustukų; 6-Replyčių kirpimui (tinka ir manikiū..  Daugiau..

Kaip nuvelti gėlytę

3770

Kaip nuvelti gėlytę Mums reikės: vilnos, bambukinio kilimėlio,pūslelines plėveles,muilo [gali būti paprastas - Ringuvos}, purkštuvo, karšto vandens.  Į karštą vandenį įtarkuojame truputį muilo ir l..  Daugiau..

Velto kamuoliuko gamyba

900

Velto kamuoliuko gamyba Mums reikės: Bambukinio kilimėlio Rankšluoščio, Kempinėlės, Vėlimo adatos, Vandens, Indų ploiklio ar skysto muilo. Eiga: 1. Išsipešame kuokštą vilnos: 2. Pasiima..  Daugiau..

Taisiklingos kilputės gamyba.

120

Taisiklingos kilputės gamyba. Mums reikės: Vielutės 0.6 mm., Replyčių: Lankstymui ir kirpimui. Eiga: 1. Pasirenkame norimą vielos atkarpą ir sulenkiame taip: 2. Sukame su replytėmis palei ..  Daugiau..

Telefono pakabuko gamyba.

900

Telefono pakabuko gamyba. Mums reikės: Replyčių vielutės lanktymui ir kirpimui, 0.6 mm. vielutės, 4 rušių norimų karoliukų, pakabuko. Eiga: 1. Pasiimame vielutę ir įveriame patį paskutinį paka..  Daugiau..

Fono šviesinimas su PhotoShop

1130

Fono šviesinimas su PhotoShop. Taigi kartais tenka savo darbelius fotografuoti "ne itin palankiom salygom" :) Ši pamokėlė labiausiai tinka neskaidriem, ryškesnių spalvų darbeliam. 1. Atsidaro..  Daugiau..

Stiklinės vazos apipiešimas

1840

STIKLINĖS VAZOS APIPIEŠIMAS:) Pirmiausia tai kas reikalinga: akriliniai dažai, teptukai, akrilinis lakas, nagų (su blizgučiu) lakas, skudurėlis ir stiklinis dirbinys (tai gali būti bet kas: vaz..  Daugiau..

Gėlytės- sagės nėrimas vašeliu

1610

Gėlytės- sagės nėrimas vašeliu:) Mums reikės: Vienos arba dviejų spalvų siūlų, vašelio, užsegimo sagei, adatos ir siūlo, akmenuko. Pirmiausia nusineriame paprastą pynutę, aš nėriau iš 75 kilpu..  Daugiau..

Šlapias kubiuko vėlimas

1320

Šlapias velimas kubiuko Ko reikės:Vilnos,muilo,siulų,adatos,tarkos,ant ko verti,karoliukų,vąšelio. Sušlapinam vilna ir išmuilinam pradedam sukti kaip rutuliuka darom :) jeigu yra tarpu nelygu ant ..  Daugiau..

Šilko tapybos pamokėlė

2530

Šilko tapybos pamokėlė Tai gana brangus, nemažai įtempto darbo reikalaujantis pomėgis. Tačiau keliantis nepakartojamą džiaugsmą, malonų patyrimą. Ši tapybos rūšis nereikalauja ypatingų piešimo gabumų..  Daugiau..

Šalio vėlimas

1910

Sveiki, prisižiūrėjau čia visokių grožybių - veltų šalių, užsigeidžiau ir aš ką nors panašaus pabandyti nuvelti. Kad darbo būtų mažiau, sumąsčiau, kad geriausia būtų apvelti jau turimo kokio šalikaiči..  Daugiau..

Megztai-velto tašiuko gamyba

510

Sveiki, noriu pasidalinti savo patirtimi ir nuotykiais gaminant "megztai-veltą" tašiuką. Štai tokiam tašiukui prireiks apie 230 gr. vilnonių siūlų (būtina sąlyga: 100 proc. vilnos). Užsidedu 104 akis..  Daugiau..

Pirties kepurės vėlimas

1630

Pirties kepurės vėlimas Priemonės: Vilnos sluoksna (balta, spalvota), žirklės, burbulinė plėvelė, rankšluostis, tinklelis ar uzuolaida, dubuo, ūkiškas muilas, žaliuzės, kepurės šablonas.   Tie..  Daugiau..

Apnerti karoliai

1420

Apnerti karoliai Karoliams pasidaryti reikės:lininių ar kt. nėrimo siūlų,medinių ar kt. karoliukų,vąšelio,kantrybės   1.Pradedame nuo 6 akių pynelės.Sujungiame į ratelį ir mezgame aplink pridedant ..  Daugiau..